O nama

Poduzeće NIGRAD je društvo s ograničenom odgovornošću za građevinarstvo-niskogradnju, trgovinu, ugostiteljstvo i turizam, sa sjedištem u Varaždinu, Ivana Kukuljevića 32.

Tvrtka je u cijelosti u privatnom vlasništvu , a nastala je 01.06.1990.godine iz obrtničke građevinske djelatnosti od 1971. godine.

Predmet poslovanja tvrtke je:

  • niskogradnja sa svim pripadajućim objektima,
  • rušenje građevinskih objekata,
  • iznajmljivanje strojeva i opreme za izgradnju ili rušenje,
  • građenje, projektiranje i nadzor nad gradnjom,
  • prijevoz robe (tereta) cestom,
  • trgovinski promet u obliku uvoz-izvoz opreme.

Poduzeće je specijalizirano za niskogradnju, što čini i osnovnu djelatnost, te je u 100 %-tnom privatnom vlasništvu i kompletna oprema i mehanizacija niskogradnje, u što ulazi : razne rovokopačice po tipu i vrsti, bageri gusjeničari, kombinirke, buldožeri, nabijači, razne garniture za bušenje, kompresori, vodene pumpe, vibracione ploče, strojevi za rezanje asfalta, kamioni, te ostala prateća oprema niskogradnje.

Poduzeće NIGRAD d.o.o. Varaždin izvodi građevinske radove iz područja niskogradnje kao poslovni partner velikih i uglednih poduzeća u Republici Hrvatskoj, kao što su "MONTMONTAŽA" d.d. Zagreb, "MONTER-STROJARSKE MONTAŽE" d.d. Zagreb, "INA" d.d. Zagreb, "TEHNIKA" d.d. Zagreb, "JADRANSKI NAFTOVOD" d.d. Zagreb, HEP d.d. Zagreb, HRVATSKA UPRAVA ZA CESTE Zagreb, "VODOPRIVREDA" d.d. Vinkovci, "DALEKOVOD" d.d. Zagreb, KONSTRUKTOR-INŽENJERING d.d. Split, STSI d.o.o., Zagreb, "HŽ - INFRASTRUKTURA" d.o.o., Zagreb, KONČAR INŽENJERING ZA ENERGETIKU I TRANSPORT d.d. Zagreb, VARKOM d.d. Varaždin.

Obzirom da posjedujemo dugogodišnje iskustvo i kvalitetnu listu referentnih radova, to nam omogućuje da budemo konkurentan partner u postupcima javnih nadmetanja za izvođenje objekata niskogradnje kako na području Varaždinske županije, tako i na području cijele RH.

KONTAKT

Ivana Kukuljevića 32
42000 Varaždin

Tel: +385 42 203 458
E-mail: info@nigrad.hr

Kontaktirajte nas
HOTEL LA'GUS

Glavić 1/A 42 204 Turčin

+ 385 (0) 42 652 940
+ 385 (0) 95 652 9400

info@hotel-lagus.hr
www.hotel-lagus.hr